Извънбордови двигатели HONDA
HIGHFIELD RIB лодки honWave надуваеми лодки HONDA MARINE извънбордови двигатели SUZUKI MARINE извънбордови двигатели HONDEX ехолот-фишфайндери аксесоари и консумативи за лодки, двигатели и джетове Boats for sale in Bulgaria
BF2.3
Извънбордов двигател HONDA BF2.3

Отличителни детайли

 

4-тактов Центробежен съединител
Световноизвестното качество на Honda комбинира доказана надежност и изключителна икономия на гориво, без смесване с масло. Honda произвежда 4-тактови двигатели от 1964 г. и през 2014 чества 50 години! Центробежният съединител поддържа равен празен ход и когато се подаде газ оборотите автоматично се увеличават.
360° въртене Регулируем трим
Осигурява отлична маневреност, както и пълна тяга на заден ход (при завъртане на ръкохватката на 180°) Настройката на наклона в четири позиции осигурява правилния ъгъл при монтиране на двигателя към лодката и максимално добро поведение на вода.
Въздушно охлаждане Пластичен пропелер
Принудителното въздушно охлаждане на двигателя елиминира грижата за промиване или запушване на водната система, както и улеснява поддръжката. Удароустойчив пластичен пропелер.
Четворна защита Подаване на газта
Патентован "Doble Sealed" процес на многопластово боядисване, аноди, неръждаема стомана и водоустойчиви конектори повишават защитата от корозия. Подаването на газта чрез въртане на ръкохватката дава възможност за прецизен контрол на дросела, а затягащия механизъм позволява водача да си почива.
Супер лек и компактен Предна дръжка
Невероятно лек и лесен за транспортиране. С тегло от 13 кг той е идеален двигател за малки лодки. Изключително улеснява пренасянето и монтирането на лодка.
Вграден резервоар Заключане
Вграден горивен резервоар с капацитет 1.1 л., чрез който можете да плавате 55 мин. с пълна газ. Вградения резервоар осигурява допълнително пространство в лодката. Двете прикрепящи скоби позволяват заключване когато двигателя е монтиран на транцевата дъска.
Сгъваема дръжка Държач за шплентове
Дръжката може да се сгъва надолу или нагоре за още по-лесно транспортиране и съхранение. Държача за шплентове е монтиран на една ръка разстояние, за да е максимално удобно ако имате нужда от тях.
Ботуш
Избор между две височини на ботуша - S и L, за да удовлетвори вашето специфично приложение.

 

 

Новият Honda BF2.3 отново е изключително лесен за експлоатация и поддръжка двигател. Със своите 13 кг сухо тегло той е лек, компактен и практичен. Точно това, което се очаква от един двигател за малка лодка, кану или каяк. Без характерните за 2-тактовите двигатели шум, мирис и висок разход на гориво. Не на последно место, и защото е Honda, това Ви гарантира безкомпромисност по отношение на качеството, въпреки малкото тегло. Honda BF2.3 е първият двигател с изнесено на ръкохватката управление за подаване на газ и неутрален ход до китката. В добавка възможността за движение на заден ход чрез завъртане с една ръка на двигателя на 360* прави този двигател наистина изключително лесен за експлоатация. Работи с безоловен бензин и разполага с по-голям вграден резервоар с капацитет 1.1 л., като можете да плавате 60 мин. на пълна газ с едно зареждане!

 

 

 

модел
цена
Тип двигател 4-тактов, OHV, 1-цилиндров 4-тактов, OHV, 1-цилиндров
Работен обем (куб.см.) 57 57
Диаметър и Ход (мм) 45 x 36 45 x 36
Обороти при пълно натоварване 5,000-6,000 5,000-6,000
Номинална мощност (к.с.(kW)) 2,3 (1,7) 2,3 (1,7)
Вал (ботуш) S (къс) L (дълъг)
Охладителна система въздушна въздушна
Горивна система 1 карбуратор 1 карбуратор
Запалителна система транзисторна транзисторна
Стартираща система откатна откатна
Ауспухова система над пропелера над пропелера
Редукторно съотношение 2,42:1 2,42:1
Пропелер 3-лопусен, пластичен
7 1/4" X 4 3/4"
3-лопусен, пластичен
7 1/4" X 4 3/4"
Обем двигателно масло (л.) 0.25 л. 0.25 л.
Обем трансмисионно масло (л.) 0.05 л. 0.05 л.
Дължина/ширина/височина (мм) 410 x 280 x 945 410 x 280 x 1100
Препоръчителна височина на окачване (мм) 418 571
Тегло (кг) 13,6 14,3
Включени в модела опции подаване на газ от ръкохватката,
1.1 л. вграден резервоар
подаване на газ от ръкохватката,
1.1 л. вграден резервоар
 
Гаранция 36 месеца (12 месеца за
юридически лица)
36 месеца (12 месеца за
юридически лица)

 

 

 Honda BF2.3
 Honda BF2.3